Hoppa över och gå till innehåll
Elbilsladdning

Uppgraderad tjänst för elbilsladdning

Nu lanserar Rexel en uppgraderad tjänst för elbilsladdning som erbjuder enklare och snabbare hantering av betalning och användaradministration. Till den uppgraderade tjänsten släpper vi även en ny app för elbilsladdning, Rexolution Charge.

Rexolution - uppgraderad tjänst för elbilsladdning

Rexolution är en tjänst för elbilsladdning som erbjuder hög flexibilitet för fastighetsägare och företag. Rexolution tillhandahåller intern och fastighetsnära laddning men även publik laddning för besökare, gäster eller personal. Att kombinera intern- och publik laddning är ett enkelt sätt att öka intäkterna för anläggningsägaren. ”Break even” nås oftast inom två år, med publik laddning kan det gå ännu snabbare.  

Rexolution Charge - din app för elbilsladdning

Som användare har du full kontroll på pågående laddningar och kostnader kopplat till dessa, det går smidigt att registerna nya användare och vi på Rexel finns på support dygnet runt.

I verktyget för statistik kan enkelt följa månadens laddningar och dess debiteringskostnader. Betalning sker med kredit och kontokort enligt valt abonnemang. 

Våra abonnemang

Våra abonnemang finns i tre utföranden beroende på hur hög beläggning och förbrukning (kWh) ni har.  

  • Rexolution GO - 29 kr per månad per uttag
  • Rexolution MIX - 69 kr per månad per uttag
  • Rexolution VOLUME - 99 kr per månad per uttag

Med Rexolution är det enkelt att lägga till nya laddplatser och användare allt eftersom behovet förändras över tid. I tätt samarbete med våra energipartners projekterar vi din anläggning efter situation och behov.  

Om du önskar lösning för elbilsladdning som växer med dina behov, kontakta oss redan idag så hjälper vi dig hela vägen. 

Är du redan kund hos oss? 

Skicka ett mail till charge@rexel.se eller ring oss på 08-121 319 00