Hoppa över och gå till innehåll

Komplett solpaket för kommersiella fastigheter

Ett av marknadens mest prisvärda solpaket som innehåller solpaneler, energilager 9,9 kWh, växelriktare och monteringsmaterial.

Öka värdet på er fastighet med solpaneler
- just nu till extra förmånligt pris

Vi har tagit fram ett av marknadens mest prisvärda solpaket som innehåller solpaneler, energilager 9,9 kWh, växelriktare och monteringsmaterial. Genom vårt samarbete med ett antal utvalda installatörsföretag kan du få en kostnadsfri offert på en komplett lösning som även inkluderar projektering, installation och driftsättning.

Vill du ha ett prisförslag för ert tak? Be om en kostnadsfri offert. Offertförfrågan är inte bindande. Avtalspart för en eventuell affär kommer vara angivet installationsföretag.

Få en kostnadsfri offert för ert tak

Shutterstock 2319248153
Pierre Svensson Rexel Romelanda 5 Webp

156 600 kr (exkl. moms)

Prisexempel vid 40 m2 takyta*. *Priset är indikativt och kan variera beroende på takets beskaffenhet och andra lokala förutsättningar. Det här ingår i prisexemplet:

Komplett material
Solceller, energilager 9,9 kWh, växelriktare, monteringsmaterial, byggställning.

Projektering
Heltäckande projektering, installation och driftsättning av din solcellsanläggning.

Trygg och säker installation
Fackmannamässig installation av professionella, auktoriserade installatörer.

Få en kostnadsfri offert för ert tak

Tillsammans med professionella installatörer

Är vi din trygga partner

Rikstäckande nätverk

Rexel har Sveriges största rikstäckande nätverk av utvalda ledande, lokala installatörsfirmor. Våra installatörskunder är certifierade och utbildade i alla typer av installationer och tillsammans ger vi dig bästa service och garanti.

Högkvalitativa produkter

Solpaketet består av högkvalitativa produkter från ledande leverantörer. Vi skapar professionella installationer som håller länge, allt för att du ska få en hållbar, effektiv anläggning ur ett TCO- perspektiv (Total Cost of Ownership).

50 år i branschen

Med över 50 års erfarenhet inom elbranschen och som en av världens ledande distributörer av bland annat solenergilösningar, har vi en nyckelroll i energiomställningen. Vi finns med dig under hela din energiresa och tillsammans ökar vi värdet på din fastighet.

Lagra solel med energilager
- använd när elpriset är högt

Med energilager kan elen som fastigheten producerar med solceller lagras för att använda när man vill. Det ger friheten att vara sin egen elproducent och minska påverkan av stigande elpriser.

Läs mer om energilager

Energilager Webp

Frågor och svar / solceller

  • Livslängden för solceller ligger generellt mellan 25 och 30 år, och de kan fortsätta att generera el även efter det, men med viss minskad effektivitet.

  • Garantier för solcellsanläggningar varierar beroende på tillverkare och installatörer. Det finns vanligtvis en produktgaranti för solcellspanelerna och tillhörande komponenter som växelriktare och batterier samt en installationsgaranti för själva installationen.

  • Att investera i ett batteri för att lagra solel kan vara värt det om du vill maximera självförsörjningen och ha tillgång till el även när solen inte skiner. Det ger dig också möjlighet att dra nytta av egenproducerad el under tider med hög efterfrågan eller när elpriserna är högre. Du kan kapa effekttoppar eller hyra ut ditt batteri till så kallade stödtjänster.

  • Frågan om bygglov för solceller beror på var du bor och lokala regler. I de flesta kommuner krävs inget bygglov för solceller, förutsatt att panelerna följer takets lutning, medan installationer med exempelvis platta tak där man lutar upp panelerna kräver tillstånd. Det är viktigt att se över lokala föreskrifter och rådfråga kommunen för att få korrekt information. Exempel på när du kan behöva söka tillstånd är k-märkta hus eller markmonterade system.