Hoppa över och gå till innehåll
Upptäck hur vi på Rexel kan hjälpa till mot en mer energismart fastighet.

Energitjänster för dig som fastighetsägare

Här berättar vår medarbetare Sebastian Lind om hur Rexels energitjänster kan hjälpa dig som fastighetsägare mot en mer energismart fastighet.

Hej Sebastian! Berätta, vem är du och vad jobbar du med på Rexel?

Jag har jobbat på Rexel sedan 2019 med partnerförsäljning och utveckling av våra energitjänster inom bland annat elbilsladdning och IMD, innan dess jobbat i flera olika roller inom nya produkt- och tjänsteområden inom digital förändring och strategi.

Att på Rexel få möjlighet att vara med och driva energiomställningen tillsammans med både installatörer, partners och våra slutkunder så som exempelvis Fastighetsägare är (tror jag) en nödvändighet för att leda marknaden mot de högt framtagna hållbarhetskrav som ställs såväl på privata som offentliga verksamheter.

Till vem riktar sig Rexels energitjänster?

Våra energitjänster riktar sig bland annat till dig som Fastighetsägare som vill energieffektivisera med ny hållbar energiteknik. Kanske vill du möta dina hyresgästers behov och installera elbilsladdning? Rexels tjänsteutbud innehåller både lösningar för ny energiteknik som hjälper dig att energieffektivisera, administrera samt ta betalt för exempelvis elbilsladdning från hyresgäster och kunder. Utöver det så jobbar vi med utveckling av en tjänst som underlättar projektering och kontakten mellan våra installatörer och dig som fastighetsägare.

Med vår position på marknaden som ledande energiteknikdistributör, våra säljspecialister och goda installatörsrelationer, vill vi vägleda och underlätta för dig som Fastighetsägare som står inför investeringar som en del av elektrifiering och energiomställning.

Vilket värde skapar Rexels energitjänster för Fastighetsägare?

Fastighetsägarens intresse är att hålla sina kostnader nere, välja teknik och system som bidrar till mindre administration och arbete, och samtidigt underlätta införande av ny energiteknik för att möta behov från sina kunder, hyresgäster, besökare eller personal. Med Rexels energitjänster inom bland annat elbilsladdning och IMD kan du som Fastighetsägare komplettera ditt nuvarande erbjudande utan att behöva etablera nya ekonomiska rutiner och supportfunktioner, då det ingår i våra tjänster. Det innebär också ett snabbare införande då du som Fastighetsägare inte behöver investera i ny kompetens eller personal.

Vad är innovation för Rexel?

Vi arbetar med innovation med samarbete och partnerskap genom hela värdekedjan, både tillsammans med leverantörer, installatörer, fastighetsägare och ända ut till slutanvändaren. Att tidigt se de möjligheter teknikutvecklingen medför redan från första kontakten, i projektering till installation och driftsättning. Det är ett måste för att möta de högt framtagna hållbarhetsmål som både Rexel och våra kunder satt upp. Det gör vi genom att förstå era behov, dela erfarenheter från andra projekt och därefter ta fram skräddarsydda hållbara energilösningar tillsammans med våra installatörer.

Hur går jag tillväga om jag som Fastighetsägare vill nyttja Rexels energitjänster?

Läs gärna mer om våra energitjänster här på energy.rexel.se. Har du frågor eller vill veta mer tveka inte på att kontakta oss så lyssnar vi in på dina behov för att förstå hur vi kan hjälpa dig med din energiresa.

 

Sebastian tipsar

Prova vår kalkylator för elbilsladdning här nedanför och ta reda på vad du kan tjäna med elbilsladdning från Rexel.

För dig som är instresserad av solenergi så kan jag tipsa om vår energikalkylator för att räkna på din fastighet.

Sebastian Lind Ny
Räkna ut vad du kan tjäna
Baserat på dina förutsättningar och behov kan vi enkelt räkna ut vad du kan tjäna på att erbjuda elbilsladdning i din fastighet. Du får också information om hur många laddstationer din fastighet behöver.
st
Bostadsrättsförening
Företag
kr/mån


Vill du ha hjälp att komma vidare i din resa mot smidig elbilsladdning, fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.
Tack!
Du kommer att få en bekräftelse per mail på informationen du har delat med oss, vi kommer snart att kontakta dig för vidare samtal.

Vänliga hälsningar,
Rexolution
avatar