Hoppa över och gå till innehåll
Ett rikstäckande nätverk

Bli vår partner

Starkare tillsammans

Våra elinstallatörer

Rikstäckande installatörsnätverk

Vi på Rexel har Sveriges största rikstäckande nätverk av utvalda ledande, lokala installatörsfirmor. Tillsammans erbjuder vi unika helhetslösningar inom elbilsladdning – allt från produktval, offert, installation, driftsättning, tjänstehantering, kvalitetssäkring, service och underhåll.

Certifierade installatörer

Vi skapar professionella installationer som skall hålla länge, allt för att du skall få en hållbar, effektiv anläggning ur ett TCO- perspektiv (Total Cost of Ownership).Våra installatörer är certifierade och utbildade i alla typer av installationer och tillsammans ger vi dig bästa service och garanti.

Hitta din installatör

Saknas en installatör i närheten av er? Oroa er inte, vi har cirka 16 000 duktiga installatörer runt om i landet som vi kan kontakta. Vi arbetar ständigt med att utbilda och utöka vårt partnernätverk för att på bästa sätt täcka alla områden i Sverige.

För dig som installatör

Bli vår partner

Utöka ditt erbjudande som installatör med våra tjänster inom energieffektivisering. Som partner hos oss får du tillgång till vårt digitala tjänsteerbjudande inom försäljning och leverans av lösningar för energiomställningen. 

Som partner erhåller ditt företag:

  • Digitala tjänster som säljs med installation
  • Förfrågningar från företag och fastighetsägare
  • Underlag för projektering och kontakt 
  • Certifiering och utbildning i ny energiteknik

Ansök redan idag via formuläret nedan.

Ansök om att bli partner

 

Nyheter

Senaste nyheterna från Rexel och Rexolution