Hoppa över och gå till innehåll
Ett rikstäckande nätverk

Bli partner till Rexel

Energiomställningen, hållbarhetskrav och utvecklingen inom ny energiteknik ställer förnyade krav både på hur Rexel utvecklar sitt sortiment, våra leverantörer samt hur vi samarbetar med er som installatörsföretag.

Installatör? Bli vår energiteknikpartner

Vi erbjuder installatörsföretag möjligheten att bli energiteknikpartner. Nätverket riktar sig till installatörer som redan nu har eller planerar att erbjuda rådgivning och installationstjänster inom nya energiteknikområden:

  • Elbilsladdning med betaltjänst Rexolution till fastighetsägare och företag
  • Solprojektering och installation för privatmarknad
  • IMD, Individuell mätning och debitering, mättjänst till fastighetsägare
  • Nya digitala säljverktyg

Har ditt företag kundnummer hos Rexel kan du vända dig till din säljkontakt med en intresseanmälan (eller registrera era uppgifter). Därefter kommer ni att få besvara ett antal frågor om er kompetens och erfarenhet inom ny energiteknik.

Matchar era erfarenheter och kompetens de villkor Rexel har kommer ni att erbjudas ett introduktionsmöte samt vårt samarbetsavtal.

Välkommen att anmäla ert intresse som energiteknikpartner!

Kontakta oss för mer information om partnerskap

 

Starkare tillsammans

Våra elinstallatörer

Rikstäckande nätverk

Vi på Rexel har Sveriges största rikstäckande nätverk av utvalda ledande, lokala installatörsfirmor. Tillsammans erbjuder vi unika helhetslösningar inom elbilsladdning – allt från produktval, offert, installation, driftsättning, tjänstehantering, kvalitetssäkring, service och underhåll.

Certifierade installatörer

Vi skapar professionella installationer som skall hålla länge, allt för att du skall få en hållbar, effektiv anläggning ur ett TCO- perspektiv (Total Cost of Ownership).Våra installatörer är certifierade och utbildade i alla typer av installationer och tillsammans ger vi dig bästa service och garanti.

Hitta din installatör

Saknas en installatör i närheten av er? Oroa er inte, vi har cirka 16 000 duktiga installatörer runt om i landet som vi kan kontakta. Vi arbetar ständigt med att utbilda och utöka vårt partnernätverk för att på bästa sätt täcka alla områden i Sverige.

Nyheter

Senaste nyheterna från Rexel och Rexolution