Hoppa över och gå till innehåll
Effektiv energilagring

Använd din energi när den behövs

Har du kritiska funktioner i din fastighet som inte ska vara utan el. Energilager innebär att du ”sparar” energin som produceras via solintensiva timmar, för att sedan använda den när den som bäst behövs.

Varför Lagring

Varför energilager?

Att ladda sin elbil med hjälp av solenergi dagtid är vanligt under sommaren, men det går även att göra under kvällarna och nätterna. Och det är här som energilager kommer in i bilden. Tricket blir då att lagra solenergin från mitt på dagen till senare på kvällen. Ditt energilager kan användas när du själv önskar för att optimera din fastighet till att bli energismart. Energilager kan användas till belysning eller andra delar av din fastighet. 

En väl värd investering när elpriser stiger

Har du energispikar som ger dig höga fasta kostnader för ditt elabonnemang? Rätt energilager kan hjälpa till att sänka den återkommande fasta kostnaden för din fastighet. Med ett energilager kan du köpa el när det är billigare och använda när det är dyrare.

En Investering
Lagring Med Rexolution

Lagring med Rexel

Med Rexel som partner är du i trygga händer. Vår storlek gör oss oberoende, samtidigt som vi har tillgång till marknadens mest erfarna och kompetenta belysnings- och energiprojektörer i våra led. Vårt mål är att ta fram den bästa och mest långsiktiga lösningen för varje fastighetsägares unika behov.

Solenergi på din fastighet

Minska kostnader och klimatavtryck med hjälp av solen. Energilagring kräver att din fastighet samlar in energi från solen, detta gör du genom att installera solpaneler på din fastighet.

Nyheter från Rexel