Hoppa över och gå till innehåll
Effektiv energilagring

Använd din energi när den behövs

Har du kritiska funktioner i din fastighet som inte ska vara utan el? Energilager innebär att du sparar energin som produceras via solintensiva timmar, för att använda den när den behövs som bäst. Den lagrade energin kan användas till både elbilsladdning och fastigheten i övrigt.

800X500

Skräddarsydd lösning för dina behov

Överväger du att investera i energilager? Vi finns här för att hjälpa dig. Genom att integrera energilager i din fastighet ger det möjligheter att optimera fastighetens energibehov, samtidigt som du främjar både ekonomisk tillväxt och hållbar utveckling.

Rexel erbjuder skräddarsydda lösningar inom energilager som är anpassade för olika typer av fastigheter, oavsett om det är bostäder, kontorslokaler, industrier eller större anläggningar. Kontakta oss för att boka in platsbesök med någon av våra installatörer.

En väl värd investering för framtiden

Vårt mål är att ta fram den bästa och mest långsiktiga lösningen för varje fastighets unika behov. Med energilager kan du:

  • Lagra el när den är billig och använda när den är dyr att köpa från elnätet.
  • Kapa effekttoppar genom att styra elförbrukningen till tidpunkter utanför tariffintervallen.
  • Genom att investera i energilager med Rexel, som har tillgång till marknadens mest erfarna och kompetenta belysnings- och energiprojektörer, få en anpassad och långsiktigt hållbar lösning. 
  • Bidra till den gröna omställningen genom att vara mer energieffektiv, bättre utnyttja egenproducerad förnybar el och öka elektrifieringen.
Energilager

 

Det är vanligt att ha energilagring kopplat till solpaneler

Minska kostnader och klimatavtryck med hjälp av solen. Energilagring kräver att din fastighet samlar in energi från solen, detta gör du genom att installera solpaneler på din fastighet.

Nyheter från Rexel