Hoppa över och gå till innehåll

Kostnadseffektiva vintermånader med LED-belysning

En viktig del av att skapa den perfekta stämningen under vintermånaderna är belysningen. Harmonisk belysning är a och o, men något som blivit allt viktigare är en kostnadseffektiv belysning på grund av de skenande elpriserna. Vi rekommenderar LED-belysning jämfört med traditionell kvicksilverbelysning, tack vare den energisnåla teknologin, långa livslängden och säkerheten som LED-belysning har.
Vill du ha hjälp med att ställa om din fastighets belysning till LED? Vi på Rexel är experter på belysning och ser till att omställningen genomförs så smidigt som möjligt. Slutresultatet ger en ljussättning som är optimal och kostnadseffektiv för varje enskild lokal och projekt – stora som små.

Läs mer om LED-omställningen

Energisnålhet för lägre elförbrukning
En av de mest främsta fördelarna med att använda LED-belysning är dess energieffektivitet. Jämfört med kvicksilverbelysning förbrukar LED-lampor betydligt mindre energi för att producera samma mängd ljus. Detta innebär att du kan njuta av belysningen i ditt hem utan att oroa dig för höga elkostnader.

Längre livslängd med hållbar belysning
En annan betydande fördel med LED-belysning är dess långa livslängd. LED-lampor har en betydligt längre hållbarhet jämfört med kvicksilverbaserade alternativ. Den långa livslängden gör att du kan återanvända belysningen år efter år utan att behöva köpa nya lampor, vilket sparar både pengar och resurser.

Säkerhet
LED-belysning är känt för att vara säkrare än traditionell belysning. De genererar minimal värme och minskar därmed risken för överhettning.

Miljömedvetenhet 
För den miljömedvetna är övergången till LED-belysning en hållbar handling. Vårt åtagande att erbjuda energieffektiva och miljövänliga belysningsalternativ är för att bidra till att minska sin miljöpåverkan men också på sina kostnader.

Så höjer du julstämningen utan att öka dina kostnader
RÄKNEEXEMPEL JULBELYSNING