Hoppa över och gå till innehåll

Rexel och Brinova i nytt samarbetsavtal

Läs mer om Rexel och Brinova som sluter samarbetsavtal för elbilsladdning.

Rexel och Brinova sluter samarbetsavtal för elbilsladdning

Fastighetskoncernen Brinova och Rexel Sverige har ingått ett avtal gällande Rexel betal- och användarplattform för elbilsladdning. Rexel tjänsteplattform REXOLUTION erbjuder Brinovas hyresgäster enkel och säker laddning av sina elbilar.

Laddtjänsten Rexolution är ett helhetserbjudande för hantering av drift, kunder och betalningar för elbilsladdning vilket underlättar utbyggnad av anläggningar i takt med att behovet uppstår, säger Philip Miletti, försäljningschef e-mobility, Rexel.

Fastighetsnära elbilsladdning är den form av laddning som i framtiden kommer att dominera i elektrifieringen av fordonsflottan då tiden bilen laddas ofta sker i anslutning till bostaden eller arbetsplatsen. Hållbar utveckling är en central del i Brinovas erbjudande och utbyggnaden av laddplatser för elbilar bidrar till detta.

- Tillgång till fastighetsnära elbilsladdning skapar kundnöjdhet samtidigt som vi ser att det påskyndar elektrifieringen i samhället, vilket är i linje med våra hållbarhetsmål, säger Frida Carlsson, Regionchef Väst, Brinova.

- Rexel bidrar med rådgivning och tillsammans med installatörsföretag planering av Brinovas anläggningar för elbilsladdning, säger Philip Miletti.

Philip Miletti
Försäljningschef e-mobility, Rexel
philip.miletti@rexel.se

Ska du upphandla anläggning av elbilsladdning?

Läs vår nya guide för insikter och experttips

Vi vet att anläggning av elbilsladdning kan vara en ny och viktig investering för många företag. För att göra upphandlingsprocessen så smidig som möjligt har vi sammanställt en guide som besvarar de vanligaste frågorna från våra kunder och ger en tydlig förklaring till tekniska aspekter och begrepp.

Ladda ner guide

Elbilsladdning Närbild