Hoppa över och gå till innehåll
Rexel elbilsladdning

Skalbar tjänst för att ladda elbilen

Rexolution är tjänsten för elbilsladdning som erbjuder enklare och snabbare hantering av betalning och användaradministration.

Rexolution Charge och portal

Rexolution är en tjänst för elbilsladdning som erbjuder hög flexibilitet för fastighetsägare och företag. Rexolution tillhandahåller intern och fastighetsnära laddning men även publik laddning för besökare, gäster eller personal. Att kombinera intern- och publik laddning är ett enkelt sätt att öka intäkterna för anläggningsägaren. ”Break even” nås oftast inom två år, med publik laddning kan det gå ännu snabbare.  

Rexolution Charge - din app för elbilsladdning

Med appen Rexolution Charge kan användare se vilka laddplatser som är lediga i en anläggning. Appen används för att registrera sitt betalkort för betalning för laddsessioner. Med Rexolution Charge startar och stoppar användaren sin laddning samt kan följa laddmängd och kostnad för pågående laddning. Vid avslut så sammanfattas laddmängd och kostnad i laddhistoriken. Den 25:e varje månad debiteras användaren och kvitto finns då att ladda ner från betalningar.

Verktyg för anläggningsägare

Som anläggningsägare eller förvaltare kan inloggning göras via Rexolution-portalen för att registrera nya användare och tilldela laddplatser. 

I Rexolution-portalen kan ansvarig följa statistik över månadens laddningar och dess debiteringskostnader. Kostnader och intäkter regleras månadsvis via en avräkningsrapport som skickas via e-post samt kan laddas ner via Rexolution-portalen. 

Sammantaget ger Rexolution Charge-appen och portalen en god överblick för användare och administratörer.

Önskar du en skräddarsydd lösning för elbilsladdning som växer med dina behov?
Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig hela vägen.

Är du redan Rexolutionkund hos oss?
Skicka ett mail till charge@rexel.se eller ring oss på 08-121 319 00