Hoppa över och gå till innehåll
Elbilsladdning för industrier

Storskalig elbilsladdning

Stora industrier står inför en förändring att stötta målen mot en fossilfri framtid. En del i förändringen är att se över transportflottan men också laddning för era anställda och besökare. Oavsett om ert företag funderar på att installera laddstationer eller redan har en laddtjänst på plats finnas många saker att fundera på.

I takt med att allt fler skaffar elbil, privat eller tjänstebil ökar också behovet av att kunna ladda bilen i vardagen. Att ladda sin elbil på arbetsplatsen är effektivt och eftertraktat.  

Vad kostar det att installera?  

Kostnaden för installationen beror på flera olika saker; hur många laddplatser ska installeras, hur och vart dessa ska placeras, typ av laddare och hur mycket förarbete som krävs. I kontakten med oss hjälper vi er att projektera anläggningen och ge er ett investeringsunderlag som ni kan ta beslut på.  

Laddtjänst Rexolution  

Om du redan har en laddanläggning med tjänst på plats men är intresserad av att byta kan vi på Rexel erbjuda Rexolution laddtjänst, en komplett tjänst för elbilsanläggningen. Till tjänsten finns abonnemang i tre utföranden som väljs baserat på beläggning och förbrukning (kWh). Till samtliga abonnemang tillkommer en rörlig kostnad på 10, 15, eller 20% baserat på förbrukning.

Till alla abonnemang kan du även göra tillval för publik laddning exempelvis besökande gäster (+ 20 kr per månad per uttag) och göra tillägg för årlig service av din laddanläggning.   

Kontakta oss 

Relaterat innehåll

Mer om elbilsladdning

Kundcase Derome

Är man anställd eller kund på trävaruföretaget Derome behöver man inte ha räckviddsångest. Det finns gott om elbilsladdare på företagets alla byggvaruhus och kontor.

Ta rätt betalt för elbilsladdning

När man som bostadsrättförening eller företag har tagit beslut om att installera laddplatser för boende, anställda och-/eller besökare är det läge att fungera på finansiering och betalning.