Hoppa över och gå till innehåll
Elbilsladdning

Vi deltar på eCarExpo

eCarExpo är en årlig mässa som fokuserar på elektrifieringen av fordon. Det är en mötes- och handelsplats för elbilsbranschen men även för techindustrin som förser fordonen med laddning och energiföretagen som förser med elkraft.

Vi deltar på eCarExpo

Vi på Rexel kommer givetvis att finnas på plats för att berätta om vår tjänst för elbilsladdning, Rexolution. Tjänsten för elbilsladdning erbjuder hög flexibilitet för fastighetsägare och företag. Rexolution tillhandahåller intern och fastighetsnära laddning men även publik laddning för besökare, gäster eller personal. Att kombinera intern- och publik laddning är ett enkelt sätt att öka intäkterna för anläggningsägaren. 

Elbilsladdning på abonnemang 

Våra abonnemang finns i tre utföranden beroende på hur hög beläggning och förbrukning (kWh) ni har.   

  • Rexolution GO - 29 kr per månad per uttag 
  • Rexolution MIX - 69 kr per månad per uttag 
  • Rexolution VOLUME - 99 kr per månad per uttag 

Med Rexolution är det enkelt att lägga till nya laddplatser och användare allt eftersom behovet förändras över tid. I tätt samarbete med våra energipartners projekterar vi din anläggning efter situation och behov.   

Rexolution Charge – din app för elbilsladdning  

På plats på mässan kommer vi att dema vår app Rexolution Charge, där användaren startar och stoppar sin laddning och hanterar sina betalningar. För anläggningsägare finns även möjlighet att se Rexolution Charge portal för användaradminstration och eknonomisk uppföljning. 

Rexel E-mobility 

Våra experter finns på plats och demonstrerar laddboxar från våra partners inom elbilsladdning, CTEK, Garo och Charge Amps. Produkterna som våra partners har är testade och verifierade för Rexolution laddtjänst. Tillsammans ser vi till att du får den optimala lösningen för din laddanläggning.  

Om du har frågor om Rexolution laddtjänst kontakta oss redan idag.