Hoppa över och gå till innehåll
IMD och solenergi

Vill du vara med och förverkliga våra planer?

Slå ihop hushållsel och fastighetsel

På Rexel ser vi solenergi som en fantastisk energikälla och en viktig del i den energiomställning vi vill bidra till. IMD i kombination med solenergi ger förutsättningar att erbjuda en mycket lönsam investering för fastighetsägare och passar bra ihop med Rexels sollösningar.

Att installera en IMD-lösning i en bostadsrättsförening eller fastighet ger möjlighet att slå ihop hushållselen med fastighetselen. Man samlar då allt i ett eller flera abonnemang beroende på hur fastighetens elsystem är byggt. IMD-installationen i sig är oftast en mycket bra affär för fastigheten och möjliggör en smidigare energiomställning som är särskilt gynnsam för elbilsladdning och solenergi.

Fördelar med vår IMD-lösning i kombination med solenergi:

  • Halverad pay-off tid för komplett solanläggning
  • Väsentligt lägre abonnemangsknutna elnätskostnader
  • Komplett lösning med både hårdvara och tjänst
  • Stödjer en hållbar och energismart fastighet
  • IMD separat ger väsentligt lägre energikostnad

Läs mer om IMD för din fastighetskund

Jobba med IMD

Vi söker installatörer

Genom att komplettera och bygga upp vårt erbjudande kontinuerligt har vi förutsättningar att optimera energi i fastigheter och bättre möta våra kunders behov. Ett av de steg vi tagit är att vi sedan en tid tillbaka har ett samarbete med Ngenic om att sälja produkt och tjänst för IMD.

Redan nu får vi in affärer för separata IMD-installationer och även tillsammans med solenergi, vi söker dig som är intresserad av att veta mer eller som redan har kunskap om IMD. 

Är du redan med i Rexels partnernätverk?

Om du redan är vår partner men vill ha mer information om IMD, kontakta Jörgen Lundgren på 0739-175 981 eller skicka ett mejl till jorgen.lundgren@rexel.se