Hoppa över och gå till innehåll

Elbilsladdning för bostadsrättföreningen

Att erbjuda elbilsladdning bidrar till en framtidssäker boendemiljö och ökar värdet på fastigheten. Det behöver inte vara komplicerat och dyrt att få en laddanläggning på plats, ta kontakt med oss på Rexel så hjälper vi dig.

Installation av en anläggning för elbilar innebär såklart en investeringskostnad för föreningen, tillsammans med oss sätter vi pris på laddningen så att investeringen i längden blir en lönsam affär.  

Redan vid 15% användning av varje laddpunkt (laddstolpe/laddstation och laddbox) når du generellt ”break even” inom två år.  

Rexolution laddtjänst  

Vår lösning för föreningen innebär att vi tar hand om allt – från installation och driftsättning tillsammans med våra certifierade partners, till hantering av avtal och fakturering för de boende. Detta kräver noll administration från er styrelse och med Rexolution ingår självklart kundtjänst, dygnet runt året om.  

Lägg till årlig service  

För att du ska känna dig trygg kan man även välja till årlig service vid installation av laddanläggning, detta för att säkerställa att anläggningen har löpande underhåll och att eventuella fel och brister åtgärdas. Vi ser till att anläggningen följer de krav som ställs. Årlig service är ett abonnemang med fast pris per månad och laddpunkt.  

Att tänka på inför möjlig installation av laddpunkter för er BRF

  • Undersök vad de boende önskar för möjligheter till laddning.
  • Ta reda på vilka bidrag som går att söka, till exempel så finns ett investeringsbidrag som går att söka från Naturvårdsverket. 
  • Undersök hur mycket ni kan ta betalt för varje laddpunkt för att räkna hem er investering.
  • Kontakta oss för platsbesök, tillsammans kikar vi på bästa placering för laddpunkterna och hur era kringliggande behov för laddning ser ut.

Elbilsladdning med Rexel