Hoppa över och gå till innehåll
En energismart framtid

Bli energismart och spara pengar när elpriserna stiger

Genom kostnadseffektiva val för din fastighet kan du hålla nere priserna när övriga marknaden stiger. Smart belysning i kombination med solenergi och energilager är några av de kostnadseffektiva alternativen för dig som vill spara på elen.

Belysning för plånbok och miljö

Rätt belysning bidrar till ökad trygghet men är också avgörande för en fastighets totala energikostnad. Ny teknik på marknaden i kombination med enkel fjärrstyrning gör att du enkelt kan spara pengar när priserna stiger. Med en belysningsinventering ser vi tillsammans över fastighetens behov både inomhus och utomhus. 

En finansieringslösning på fem år kan minska återbetalningstiden ända ner till noll år (dag ett) om anläggningens fysiska besparing i kronor är högre per månad jämfört med investeringens kostnad för amortering och ränta per månad under fem års tid. Läs mer om investeringstips här!

Solenergi - producera din egen el via solen 

Taket på din fastighet kan enkelt bli en stabil inkomstkälla med hjälp av att installera solcellspaneler. Genom denna installation påverkas du inte i samma utsträckning av de föränderliga elpriserna på marknaden. Våra projektörer gör ett platsbesök hos er, går igenom förutsättningarna för just er fastighet och tar fram ett förslag på placering och investeringskostnad för anläggning och installation.  

Testa gärna vår energikalkylator och räkna ut dina egna förutsättningar för att göra ditt tak till en inkomstkälla.

Energilager - spara producerad el och använd när du önskar 

Genom att lägga till energilager till din solcellsinstallation kan du lagra elen du producerar och själv använda när den behövs som bäst. I kombination med fjärrstyrd belysning skapar du en energieffektiv fastighet och en stabil inkomstkälla, på så vis kan du fokusera på viktigare delar i din verksamhet.  

Läs mer om energilager här.

Kontakta oss på Rexel idag  

Med Rexel som partner är du i trygga händer, vi har tillgång till marknadens mest erfarna och kompetenta belysnings- och energiprojektörer. Vårt mål är att ta fram den bästa och mest långsiktiga lösningen för varje fastighetsägares unika behov.  

Artiklar från Rexel

Ta del av kundcase och läs mer om hur andra har gjort.