Hoppa över och gå till innehåll
Rexel Energiteknikpartners

Lokalt nätverk

Energiomställningen, hållbarhetskrav och utvecklingen inom ny energiteknik ställer förnyade krav både på hur Rexel utvecklar sitt sortiment, våra leverantörskunder samt hur vi samarbetar med våra Energiteknikpartners.

Rexel Energiteknikpartners

Rexel Energiteknikpartners är ett fristående nätverk av svenska installatörsföretag som genomgått Rexel certifiering för rådgivning, installation och service inom ny energiteknik.

Med Rexel som distributör och ansvarig för sortiment och produktutbud säkerställs att kvalitets-, leverans- och garantivillkor upprätthålls genom hela leveranskedjan. Genom Rexels globala produkt- och inköpsorganisation har Rexel Energiteknikpartner och deras kunder en trygg partner för vägledning och kunskap inom ny energiteknik.

Starkare tillsammans

Våra installatörskunder

Rikstäckande installatörsnätverk

Vi på Rexel har Sveriges största rikstäckande nätverk av utvalda ledande, lokala installatörsfirmor. Tillsammans erbjuder vi unika helhetslösningar inom elbilsladdning – allt från produktval, offert, installation, driftsättning, tjänstehantering, kvalitetssäkring, service och underhåll.

Certifierade installatörer

Vi skapar professionella installationer som skall hålla länge, allt för att du skall få en hållbar, effektiv anläggning ur ett TCO- perspektiv (Total Cost of Ownership).Våra installatörer är certifierade och utbildade i alla typer av installationer och tillsammans ger vi dig bästa service och garanti.

Hitta din installatör

Saknas en installatör i närheten av er? Oroa er inte, vi har cirka 16 000 duktiga installatörer runt om i landet som vi kan kontakta. Vi arbetar ständigt med att utbilda och utöka vårt partnernätverk för att på bästa sätt täcka alla områden i Sverige.

Artiklar från Rexel

Ta del av inspirerande kundcase och artiklar om energiteknik. Vi på Rexel hjälper dig med energismarta lösningar och lönsamma investeringar för din förening eller fastighet.